Diny Mediation | Werkwijze
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0.1,smooth_scroll,fade_push_text_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5,vc_responsive

Werkwijze

Wat is mogelijk bij mediationverbindt?

Kies je voor coaching:
Twijfel je of je wilt scheiden? Dan is wellicht een relatie-coaching-check de eerste stap. Door het stellen van een aantal persoonlijke, gerichte vragen doe je de relatie-check! Wil ik wel echt scheiden?
Via een aantal doel vragen wordt inzichtelijk gemaakt welke beweegredenen je aangeeft om te willen (gaan) scheiden, na het beantwoorden van deze doelvragen weet je vrijwel zeker of je er echt aan toe bent te gaan scheiden (geen langdurige therapie) of dat er misschien nog andere mogelijkheden zijn het tij te keren.
Kies je voor mediation: is het besluit definitief gevallen? Dan is het stappenplan echtscheiding de juiste keuze. Stap voor stap worden alle facetten van de echtscheidingsprocedure inzichtelijk gemaakt.
Zo weet jij precies waar je aan toe bent.
Kies bewust, kies smart!
Samen
Mediation
Acceptatie
Reëel
Tevreden

Werkwijze mediation

Mediation bij echtscheiding is erop gericht om zonder tussenkomst van de rechter de echtscheidingsprocedure in gang te zetten. Zo kun je samen in goed overleg, het gehele echtscheidingstraject doorlopen.
Mediation bij echtscheiding is hiervoor zeer geschikt als beide partijen de eigen verantwoordelijkheid willen dragen. Dat wil zeggen de intentie en het commitment hebben er samen uit te komen.
Mediation bij echtscheiding biedt toegevoegde waarde aan iedere echtscheiding doordat beide partijen op een gelijkwaardige manier zelf aan de oplossing (uitkomst) bijdragen. Immers; weloverwogen afspraken, respectvol en gezamenlijk genomen, zijn duurzaam!
Mediation bij echtscheiding is en blijft vertrouwelijk en vrijblijvend

Is dit geschikt voor mijn situatie?

Wil je me iets vragen? Vul het contactformulier in. Binnen 24 uur ontvang je mijn reactie.

Scheiden zonder zorgen?

WIL JIJ JE MISLUKTE RELATIE VERANDEREN IN EEN SUCCESVOLLE SCHEIDING?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het e-book “HET GEHEIM VAN SUCCESVOL SCHEIDEN” direct in je inbox!