Over mij

Je hebt me gevonden dus waarschijnlijk speelt er een scheiding in je leven. Of zit je misschien in de afhandeling van de scheiding, misschien heb je net gehoord dat je partner niet meer verder met je wil… En merk je dat het ongelooflijk lastig is om goed te blijven met je ex-partner.

Hoe je kunt scheiden staat in de wet (art.1:154 BW).  Mijn rol als mediator is naast het juridisch begeleiden van de echtscheiding, om ook vooral de emotionele en praktische zaken van de scheiding harmonieus en goed te laten verlopen. Hoe kunnen we er anders voor zorgen dat jullie kinderen niet de dupe worden van jullie scheiding? Waarschijnlijk is dit een belangrijke overweging geweest voor jullie om te kiezen voor mediation. 

Ik ben er speciaal om jullie te helpen met het maken van goede afspraken over alles wat met de scheiding te maken heeft, maar ook over het maken van de juiste afspraken over de kinderen.  Want jullie kinderen willen niets liever dan dat jullie, ook na de scheiding, hun toegewijde ouders blijven. Als ouders in scheiding kun je veel doen om je kinderen de nieuwe situatie te laten accepteren. Dat doe je door, in samenspraak met de kinderen, goede afspraken te maken.

Maak van jullie scheiding geen strijd, maar zoek de verbinding!

Meer weten? Lees dan verder over;

Ik werk samen met advocaten, kind-behartigers, financieel deskundigen, kindertherapeuten en collega-mediators. Ik werk in heel Noord-Holland, maar maak graag een uitzondering om buiten de regio te werken. Uiteraard werken we dan samen op locatie bij jou in de buurt.

Diny Braak,
Schip-mediator

Scheidingsmediator / familiemediator

Scheidingscoach 

Scheiden zonder zorgen?

7 tips om respectvol te scheiden

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het e-book “7 tips om respectvol te scheiden” direct in je inbox!

[contact-form-7 id=”41340″ title=”Verstuur 7 tips”]

WIL JIJ JE MISLUKTE RELATIE VERANDEREN IN EEN SUCCESVOLLE SCHEIDING?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het e-book “Echtscheidingen in het algemeen” direct in je inbox!

[contact-form-7 id=”40980″ title=”Verstuur Succesvol Scheiden-Brochure”]