Diny Mediation | Over mij
99
page-template-default,page,page-id-99,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0.1,smooth_scroll,fade_push_text_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5,vc_responsive

Over mij

Hoe je kunt scheiden staat in de wet (art.1:154 BW).  Mijn taak als mediator is naast het juridisch begeleiden van de echtscheiding, om ook vooral de emotionele en praktische zaken van de scheiding harmonieus en goed te laten verlopen. Hoe kunnen we er anders voor zorgen dat jullie kinderen niet de dupe worden van jullie scheiding? Waarschijnlijk is dit een belangrijke overweging geweest voor jullie om te kiezen voor mediation. 

Ik ben er speciaal om jullie te helpen met het maken van goede afspraken over de kinderen. Want jullie kinderen willen niets liever dan dat jullie, ook na de scheiding, hun toegewijde ouders blijven. Als scheidende ouders kun je veel doen om je kinderen de nieuwe situatie te laten accepteren. Dat doe je door, in samenspraak met de kinderen, goede afspraken te maken.( lees mijn blog: hoe stel je een goed werkend ouderschapsplan op?)

Bij de mediator zijn de belangen van jullie kinderen gewaarborgd, de scheidingsmediator helpt kinderen, door hun ouders te helpen. Goede ouders blijven, daar gaat het om: het welzijn van jullie kinderen voorop!

Meer weten? Lees dan verder over;

Ik werk samen met advocaten, kind-behartigers, financieel deskundigen, kindertherapeuten en collega-mediators. Ik werk in heel Noord-Holland, maar maak graag een uitzondering om buiten de regio te werken. Uiteraard werken we dan samen op locatie bij jou in de buurt.

Diny Braak,
Schip-mediator
Succesvol scheidingscoach

Scheiden zonder zorgen?

7 tips om respectvol te scheiden

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het e-book “7 tips om respectvol te scheiden” direct in je inbox!

WIL JIJ JE MISLUKTE RELATIE VERANDEREN IN EEN SUCCESVOLLE SCHEIDING?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het e-book “Echtscheidingen in het algemeen” direct in je inbox!