Diensten

Begeleiding bij echtscheiding

Mediation

Mediation, of conflictbemiddeling, is een interventie van een bemiddelaar om twee of meer personen, partijen of groepen die een geschil hebben met elkaar in gesprek te brengen met als doel onderling tot een oplossing te komen. Beide partijen moeten zich goed voelen bij de oplossing.

MEER OVER MEDIATION

Relatietherapie

We zijn allemaal op zoek naar verbondenheid met anderen door middel van liefde, vriendschap en steun. Dit maakt dat we daardoor relaties aangaan met anderen, soms voelt die verbondenheid hecht, en soms merken we dat het als zand door onze vingers is geglipt. Dan kan het voorkomen dat er afstand tussen jullie is ontstaan, en dat kan gevolgen hebben.

MEER OVER RELATIETHERAPIE

SCHIP-aanpak

De SCHIP-aanpak is een postrelationeel rouwtraject dat de ex-partners samen doorlopen, waarin aandacht is voor datgene dat de ex-partners hebben verloren, elkaars kwetsuren en het geschonden vertrouwen met als uiteindelijk doel de ex-partners opnieuw met elkaar te verbinden als ‘partners in ouderschap’.

MEER OVER DE SCHIP-AANPAK

Begeleiding bij echtscheiding

Als je in afwachting van je daadwerkelijk scheiding geen goede , tijdelijke afspraken kunt maken met je ex-partner kun je de rechter vragen om een beslissing te nemen over zaken als verblijf in de woning, zorg voor de kinderen en geld.

MEER OVER BEGELEIDING

7 tips om respectvol te scheiden

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het e-book “7 tips om respectvol te scheiden” direct in je inbox!

[contact-form-7 id=”41340″ title=”Verstuur 7 tips”]

WIL JIJ JE MISLUKTE RELATIE VERANDEREN IN EEN SUCCESVOLLE SCHEIDING?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het e-book “Echtscheidingen in het algemeen” direct in je inbox!

[contact-form-7 id=”40980″ title=”Verstuur Succesvol Scheiden-Brochure”]