Diny Mediation | Succesvol scheiden NL
40895
page-template-default,page,page-id-40895,page-parent,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0.1,smooth_scroll,fade_push_text_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Succesvol scheiden NL

Succesvol Scheiden Nederland, coachingsprogramma made by Wanda Vendrig

Scheidingscoach Diny Braak, sinds januari van dit jaar aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland, opgezet door ervaringsdeskundige Wanda Vendrig, biedt naast haar mediationpraktijk sinds kort een coachings-methodiek aan, als een aanvulling van haar praktijk als echtscheidingsmediator. Daarnaast is Diny ook kindercoach, waardoor zij haar ervaring en expertise met kinderen van gescheiden ouders mee kan nemen in het coachingstraject van ouders.

Ben jij op zoek naar de juiste begeleiding die ervoor zorgt dat:

  • Je ontspannen kunt communiceren met je ex over de kinderen zodat het niet steeds escaleert?
  • Je de negatieve emoties die je nog hebt over je ex of de scheiding kunt loslaten zodat je eindelijk weer gelukkig kunt worden?
  • Jij deze hulp persoonlijk krijgt zodat je nu echt zelf iets kunt doen?
  • Je snel resultaat boekt en geen eindeloos traject hoeft te volgen?
  • Je jouw kind(eren) gelukkig ziet opgroeien zonder ongezonde spanningen tussen jou en je ex?

Wat herken jij als ouder?

Begin je aan deze scheiding met de beste intenties? Wil je het graag goed regelen voor je kinderen? Op een vriendschappelijke manier uit elkaar gaan? Je wilt zeker niet in een conflict- of vechtscheiding belanden waar je kinderen onder lijden? Bovendien wil jij je kinderen graag de beste begeleiding geven zodat ze er niet de dupe van worden. Helaas, voor je het weet kun je ongewild toch in een strijd belanden waar je moeilijk grip op krijgt en waar je kinderen veel last van hebben.

Zit je midden in een scheiding en merk je dat het steeds vaker escaleert?

Zijn jullie bezig met advocaten en kom je er samen niet meer uit? Is de ander de scheiding onnodig aan het vertragen en merk je dat de kinderen er steeds meer last van krijgen? Ben je bang dat dit eindigt in een vechtscheiding? Gedurende het scheidingsproces kom je er steeds meer achter dat je niet meer het hetzelfde doel nastreeft. Je wilt graag waar je recht op hebt maar hoe pak je dit aan zonder in een conflict te belanden?

Ben je in een nare vechtscheiding belandt?

Zijn er verschillende rechtszaken geweest, aangiftes en andere nare voorvallen waardoor je nog nauwelijks met je ex partner communiceert? Krijg je al een knoop in je maag bij het zien van een email of whatts app? Kunnen jij en je ex niet meer ergens samen zijn zoals bv een voetbalwedstrijd of ouderavond? Denk je dat de andere ouder een narcist of een borderliner is? Steeds meer echtscheidingen escaleren naar een vechtscheiding zonder dat je dit wilt. Je wil graag ermee stoppen en beter communiceren maar hoe pak je het aan? Je wilt die ander liever geen gelijk geven maar weet niet meer wat je moet doen.

Ben je al een tijdje gescheiden en verloopt het contact met de andere ouder nog steeds moeizaam?

Van een vechtscheiding kun je niet spreken maar dat het nu echt lekker gaat… Merk je dat het contact stroperig gaat? Heb je zelf nog veel last van boosheid of merk je dat nog steeds bij de ander? Merk je aan de kinderen dat ze nog steeds last hebben van de stroeve omgang en weet je niet hoe je moet verbeteren? Goed met elkaar blijven omgaan na de scheiding valt niet mee. Er is veel gebeurd en ook al hebben jullie het ‘goed’ geregeld met een advocaat of mediator dat betekent niet dat het altijd glad en soepel verloopt.

De methode van Succesvol Scheiden helpt jou om je negatieve gevoelens te neutraliseren, de allerbeste manier om met de andere ouder om te gaan en een elegante manier om uit het conflict te stappen zodat jij en je kinderen weer gelukkig worden!

Heb je vragen over de methode of hoe kan ik jou helpen?

Ik sta graag voor je klaar. Neem contact met me op… Wil jij dit ook? Succesvol scheiden is een erkende methode die ouders de allernieuwste coaching en advies geeft. Ik wil contact

Minder strijd en stress…..meer succes !

Bekend van

De snelste weg naar een conflict oplossing?